De chef in het bedrijfsrestaurant van Telindus, waar we elke middag eten, doet zijn best om elke dag originele recepten te bedenken. Een greep uit het aanbod van deze week, laat het u smaken:
maandag: Tomatensoep met citroengras; Rundstournedos met oesterzwamsaus, gebakken aardappelen en sla
dinsdag: Kalkoenlapje camenbertsaus, appelcompot en rozijntjes en geconfijte aardappelen
woensdag: Varkensmedaillons, erwtjes met spek, kalfsjus met dragon en tomatenblokjes met gebakken aardappelen
donderdag: Bouillabaisse met aardappelen, rouille en toast
vrijdag: Focaccia met tomaten, pesto, olijven en mozarella
weekmenu upgrade: Kalkoentournedos, gesmolten tomaten met thijm en citroen en risotto met asperges
dinsdag 17 juni 2008
hoot kwizien
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten